Welkom bij

Carlo Automotive

Carlo, een jonge ondernemer en geboren autofanaat. De passie en liefde voor auto’s heb ik al op jonge leeftijd van huis uit meegekregen – met de paplepel ingegoten -. Hierdoor kan ik met trots beamen de derde generatie te zijn, die de familietraditie en -liefhebberij weet voort te zetten, namelijk: handelen in uitblinkende occasions.

Auto’s zijn altijd een deel van mijn leven geweest en ik ben stellig van mening dat dit te allen tijde ook zo zal blijven. Hetgeen waardoor auto’s zozeer mijn hart sneller laten kloppen?

‘’Het fenomenale geluid van een brullende motor, de eenheid van alle elementen, het unieke karakter van de techniek en het plaatwerk, de historische achtergrond van de autofabrikant en het voertuig zelf en uiteraard de pure schoonheid an sich’’.

De dagelijkse zoektocht naar een excellent exemplaar, deze inkopen en tot slot showroomwaardig en rijklaar maken, zijn hetgeen waarmee Carlo Automotive dagelijks haar activiteiten vervuld. Hierdoor wordt niet zomaar alles met vier wielen en een stuur ingekocht, maar enkel de meest excellerende en één op één zorgvuldig geselecteerde occasions.

Graag lichten wij onze affiniteit met het vak verder toe in een persoonlijk gesprek, met daarbij uiteraard een genotvolle kop koffie. Tot snel!

RIJKLARE OCCASIONS

Vrijwel al onze voertuigen worden afgeleverd met:

APK

Een geldige APK van ten minste 6 maanden

Onderhoud

Onderhoudsbeurt conform voorschriften

Controle

Pre-inspectie en vloeistofcontrole

Reiniging

Professionele reinigingsbeurt van zowel het in- als exterieur

RDW

Tenaamstelling bij het RDW